Кадър WJXT4 The Local Station / News4JAX и Недялко Недялко и

...
Кадър WJXT4 The Local Station / News4JAX и Недялко Недялко и
Коментари Харесай

Недялко Недялков от Пик: Докладът на САЩ е обикновено нахалство на новите комунисти зад Океана

Кадър WJXT4 The Local Station / News4JAX и Недялко Недялко и Бойко Борисов, ФБ

Собственикът на проправителствената медия Пик реагира остро против тежкия доклад на Съединени американски щати, който обрисува тежката корупция, безнаказаността, дискриминацията и цензурата в България.

Ето какво написа Недялков:

“Докладът ” на Държавния департамент за човешките права в България, несъмнено, е нормално безсрамие.

Неомарксизмът и левичарският екстремизъм на власт в Съединени американски щати надали имат право да контролират живота в непознати страни, още по-малко да произнасят присъди.

Този “доклад ” е писан по доносите на кръга " Капитал " и Българския хелзинкски комитет в американското посолство. Някакви жалки национални предатели съчинителстват ругателства против родината си и соросоидната фракция, която пое контрола във Вашингтон след скандални избори, ги приема за чиста монета...Време е да се постави завършек на това оскърбление.

Нека поясним в прав текст какви са двата акцента. Къде им е болката на другарите от Демократическата партия.

Първо – императивно упорстват България да признае “македонско малцинство ”, както и да записва сепаратистите от ОМО “Илинден ”.

Второ – хокат ни, че нарушаваме правата на ЛГБТИ.В “доклада ” ще срещнете на 22 места поименно упоменати “героичните старания на Българския хелзинкски комитет ” да контролира човешките права на...ромите.

“Малцинства ”, ЛГБТИ, роми...За всичко друго се приказва, не и по какъв начин живее елементарният, естествен българин. Неговите права – кучета ги яли.

Като цяло, с сходни тъпотии, Държавният департамент на Съединени американски щати настройва българския народ против Съединени американски щати. Което е в действителност обидно в подтекста на напъните на страната ни да разгонва съветските шпиони, да постанова на въоръжение щатски изтребители, да бъде правилен съдружник в НАТО.

Българският народ няма да клекне по тематиката “Македония ” – това е историческа рана, която не се лекува с “доклади ” и откровена интервенция във вътрешните ни работи. Компромиси тук няма да има. " Македонското малцинство " е коминтерновска теза, поета с ненаситност от новите комунисти зад Океана.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР